Spirals

Tim Oelbrandt en De Studio

Spirals

Een voorstelling voor alle leeftijden over de dunne lijn tussen wat echt is en fantasie waarin objectmanipulatie, magie, muziek en beeld zorgvuldig worden gecombineerd. Tim Oelbrandt vertelt het verhaal van een man die zodanig op zichzelf is dat hij het verschil niet meer voelt tussen het echte leven buiten en zijn fantasiewereld binnen.

In ‘Spirals’ spreken de muziek en het beeld. Scène per scène wordt een droomwereld geschilderd, ondersteund door prachtige muziek. Een droomfabriekje dat aangestuurd wordt door de manipulatie van de objecten en de kracht van de illusietechnieken.

Het werk van deze artiest heeft roots in het magisch theater, in goochelkunst en illusies. In zijn voorstellingen brengt hij zijn publiek in verwarring door te spelen met hun verwachtingen. ‘Spirals’ richt zich naar een publiek van jong én oud.

Tim Oelbrandt is al jaren een ster in de underground magic community. Met zijn theaterproductie ‘Heen en terug’, waarvoor hij zich verdiepte in de psychologie achter de goochelkunst, zette hij de stap naar het grote publiek. Zijn eerste magische theatervoorstelling werd enthousiast onthaald. Daarnaast is hij ook magic consultant voor diverse theater- en tv-producties. Zo werkte hij mee aan de reeks ‘Nicholas’ en ‘Dat belooft voor later’ op VTM en ‘Donovan’ op RTL.

  • Concept en uitvoering: Tim Oelbrandt
  • Coaching: Dimitri Duquennoy
  • Muziek: Nelle Bogaerts
  • Coproductie: De Studio
  • www.timoelbrandt.be  

Praktische informatie

  • Leeftijd: Voor alle leeftijden

Wanneer

za 3 december 2022 van 19.30 u. tot 21.30 u.

Waar

City

Valkestraat 18
8620 Nieuwpoort

Prijs

€10.00

€ 5 met voordeelpas voor Nieuwpoortse jeugd

Organisatie

Centrum Ysara & City

Valkestraat 18
8620 Nieuwpoort