Blueprint

Fauve Vermeirsch

Fauve

'Blueprint', het tweede album voor piano solo gecomponeerd door Steve Ryan Antony gaat over een gebeurtenis die het leven op zijn kop zet, en het effect ervan, de afdruk, op de persoon die het meemaakt. Alle stadia van de verwerking worden beschreven ertegen vechten, steun toelaten, opnieuw de eigen kracht vinden en een eigen manier vinden om ermee om te gaan.

In de muziek is er een duidelijke overgang van spanning en duisternis, naar ontspanning en licht. In een tweede laag heeft dit album een helende kracht in turbulente tijden. Laat je onderdompelen in deze prachtige pianomuziek en herbron jezelf!

Fauve Vermeirsch, pianiste
Fauve Vermeirsch weet met haar temperament, haar grote muzikaliteit en haar prachtige sonoriteit steeds weer het publiek in vervoering te brengen. Ze behaalde haar master diploma piano ‘met grote onderscheiding’ bij Vitaly Samoshko aan de School of Arts in Gent.

Fauve geeft pianoles aan Kadens Diksmuide. Ze is huispianist bij yespianomusic waarvoor ze in 2021 reeds het piano solo album ‘Deep into Nature’ opnam. Fauve is ook mede-oprichtster van vzw Muziek aan de Stroom.

Steve Ryan Antony, componist

Steve Ryan Antony is een componist die met zijn pianomuziek de gevoelige snaar weet te raken bij de pianist en bij het publiek. Deze pianomuziek is zeer geliefd en geniet op Spotify een snel stijgende populariteit in de Verenigde Staten, Nederland en Japan. Hij studeerde aan de Conservatoria van Antwerpen en Gent, behaalde er vele diploma’s en is directeur van Kadens Diksmuide.

Na het pianoconcert praten pianiste Fauve en componist Steve Ryan Antony graag na met de concertgangers over deze nieuwe pianomuziek.


Praktische informatie

  • Maximum aantal plaatsen: 200

Wanneer

zo 12 februari 2023 van 15 u. tot 16.30 u.

Waar

City

Valkestraat 18
8620 Nieuwpoort

Prijs

€12.00

€ 6 (voordeelpas voor Nieuwpoortse Jeugd)

Organisatie

Centrum Ysara & City

Valkestraat 18
8620 Nieuwpoort