20

Absynthe Minded

Absynthe Minded

Absynthe Minded, het moniker waaronder Bert Ostyn en zijn gevolg al jaren Belpop-geschiedenis schrijven, duikt het twintigste levensjaar in. Al twee decennia lang - een eeuwigheid in het huidige muziekcircuit - grossiert de band in frisse indiepop doorspekt met jazz, gypsy swing en rock. Puik songwriterschap met de kenmerkende warme stem van Ostyn erbovenop samengevat in zeven langspelers, waarvan laatste wapenfeit ‘Riddle Of The Sphinx’ in juni 2020 het levenslicht zag.

Het perfecte moment om een bloemlezing van die straffe carrière naar een intieme theatersetting - up close and personal - te vertalen alwaar Belpop-klassiekers als ‘Envoi’ en ‘My Heroics, Part One’ fantastisch tot hun recht zullen komen.

Daarnaast dook Bert Ostyn naar aanleiding van het VTM-kijkcijferkanon ‘Liefde Voor Muziek 2021’ ook in het repertoire van collega’s Tourist LeMC, Geike Arnaert, Willy Sommers, Emma Bale, Ronny Mosuse en Cleymans & Van Geel, waarmee hij zijn statuut als songwriter pur sang wederom etaleerde.

Een 20ste verjaardag om reikhalzend naar uit te kijken voor Absynthe Minded en hun fans!

 • Zang & gitaar: Bert Ostyn
 • Bas: Sergej Van Bouwel
 • Gitaar: Toon Vlerick
 • Drums: Isolde Lasoen
 • Keys: Laurens Dierickx

Praktische informatie

  Waar

  Centrum Ysara

  Dienstweg Havengeul 14
  8620 Nieuwpoort

  Prijs

  €20.00

  € 10 met voordeelpas voor Nieuwpoortse jeugd

  Organisatie

  Centrum Ysara & City

  Valkestraat 18
  8620 Nieuwpoort